Servicii Data Control

  • Service si intretinere cantare  
  • Analiza si proiectare sisteme cantarire
  • Modernizare sisteme de cantarire  
  • Relocare cantare  
  • Lucrari civile la locatia clientului pentru amplasare cantar  
  • Asistenta pe durata verificarilor metrologice periodice
  • Asistenta tehnica IT
  • Verificarea conformitatii cantarelor
  • Verificari metrologice periodice cantare
  • Verificari metrologice dupa reparatie
Serviciul Suport Clienti

Pentru noi nu exista notiuni ca inainte si dupa vanzare: siguranta si increderea produselor si sistemelor de cantarire Data Control este permanenta si garantata. De aceea clientii nostrii dispun de Serviciul Asistenta rapid si eficient, ce organizeaza totul de la instalare si verificarea conformitatii echipamentelor de cantarire noi si in operare pana la instruirea continua a operatorilor echipamentelor de cantarire ale clientilor nostrii. Este acoperitor pentru ca dispunem de centre regionale acreditate cu personal de inalta calificare, ce acopera intregul teritoriu al Romaniei, capabile sa ofere solutii prompte si eficiente la problemele dumneavoastra, inclusiv contact si service online. Rapid, pentru ca garantam asistenta telefonica si un stoc suficient de piese de schimb pentru asigurarea service-ului. Eficient, pentru ca intotdeauna oferim o solutie problemei dumneavoastra, garantie ca echipamentul Dvs. va functiona fara intrerupere.

Consultanta Achizitie

Inainte de achizitia unuia dintre produsele sau sistemele noastre de cantarire, toti clientii nostrii beneficiaza de consultanta noastra de specialitate si suport pentru alegerea solutiei optime – aceea ce va indeplini cerintele prezente si viitoare fara compromis.

Asistenta Telefonica

La dispozitia clientilor nostrii se afla serviciul de suport telefonic pentru obtinerea oricarei informatii necesare operarii si mentinerii in stare de functionare a produselor noastre ori pentru solicitarea de asistenta tehnica. Pentru a indeplini toate necesitatile de asistenta, clientii nostri au acces direct la acest serviciu pentru suport tehnic sau informatii legate de orice sistem de cantarire, fie ca este mecanic sau electronic, software sau chestiuni metrologice.

Servicii de mentenanta

La Data Control intelegem importanta unui program de mentenanta pentru clientii nostri. Echipamentele si instalatiile Dvs.de cantarire vor functiona in parametrii numai proportional cu calitatea unui program de mentenanta bine stabilit. De aceea oferim o gama variata de pachete ca parte a programului nostru de mentenanta, potrivite pentru nevoile Dvs. Programele de mentenanta sunt intocmite pentru a va garanta desfasurarea eficienta a afacerii Dvs. fara a va preocupa de timpi morti datorita defectiunilor accidentale. Fie ca aveti nevoie de suport pentru o balanta de laborator sau o retea nationala de platforme de cantarire pentru autovehicule, putem intocmi solutia de mentenanta potrivita pentru Dvs. Preventia este mai buna decat tratamentul. Acesta este unul din principiile noastre de baza si inginerii de service sunt instruiti sa identifice potentialele probleme ce pot aparea inainte de defectare. In acest fel solutia de preventie poate fi indeplinita. Stim ca ‘timpii morti’ sunt costisitori si neeconomici. Scopul nostru este sa asiguram echipamentului Dvs. functionarea continua. Putem asigura mentenanta si calibrarea echipamentului Dvs. de cantarire indiferent de tipul sau fabricantul acestuia. Service-ul este programat in functie de necesitatile Dvs. Putem programa timpii de interventie sau inspectie in afara orelor de program sau la sfarsit de saptamana. Daca utilizati echipamentul de cantarire cu frecventa in functie de sezon putem programa mentenanta in perioadele in care acesta este folosit mai putin intens. Tehnicienii de service Data Control sunt instruiti periodic de catre diferiti producatori de echipamente de cantarire, functie de necesitatile specifice ale fiecarui sector din industrie. In acest fel sunt capabili sa identifice defectul si sa-l solutioneze prompt inca de la prima vizita la sediul Dvs

Instalare si calibrare

Tehnicienii de service Data Control sunt instruiti de producatori pentru instalarea echipamentelor de cantarire si certificarea acestora in concordanta cu legislatia in vigoare inclusiv evaluarea conformitati. Inginerii de service de la sediul central furnizeaza suport pentru centrele noastre de service existente la nivel national si in caz de necesitate in afara granitelor. Data Control este certificata EN ISO 9001 si acreditata pentru efectuarea conformitatii aparatelor de cantarit cu functionare neautomata. Aceasta inseamna ca putem instala, calibra si verifica conformitatea produsului fara a mai astepta metrologia locala. Toate procedurile de calibrare si evaluare a conformitatii sunt intocmite si efectuate in concordanta cu legislatia romana pentru aparate de cantarit (HG 617 / 2003). Data Control este certificata pentru efectuarea conformitatii aparatelor de cantarit cu functionare neautomata. Putem instala si certifica echipamentul Dvs. de cantarire cu promptitudine. In acest sens Data Control dispune de autocamion cu macara cu sarcina utila de 6,2 tone pentru transport si 36 tone mase etalon certificate clasa M1 de 1000 kg si 500 kg.

PARTENERI

Partenerii nostri

Intră în contact cu noi!

Vrei să intri în contact cu DATA CONTROL?
Apasă pe butonul de mai jos și completează formularul.


+40(0)212600634 +40(0)744357469 +40(0)733678590 office@data-control.ro