Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Cantare Autovehicule
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.

Cantare Autovehicule
SBP/M cantar auto modular complet metalic
        Cantarul auto SBP/M este solutia optima pentru cantarirea autovehiculelor rutiere si a utilajelor de transport si incarcare, cu o capacitate maxima de 80 tone (in versiunea standard). Structura acestui cantar auto modular este proiectata astfel incat sa asigure un maxim de rezistenta si un profil minim in vederea facilitarii transportului, operarii si instalarii. De asemenea aceasta reduce timpii de interventie pentru mentenanta sau service si asigura o distributie uniforma a sarcinii pe tablierul cantarului.
        Sistemul poate fi instalat atat clasic - la nivelul caii de rulare, cu o inaltime redusa de fundare de numai 40 cm cat si suprateran utilizand rampe de acces metalice sau din beton, cu o inaltime de numai 28 cm. Greutatea redusa a sistemului de cantarire face ca acesta sa necesite lucrari minime de fundare, in general o suprafata plana de beton cu grosimea de 20 cm, ridicand astfel gradul de reutilizare a acestor cantare in cazul relocarii. Cantarul auto  SBP/M este livrat complet echipat cu celule de sarcina de compresie, din otel inox disponibile atat in versiunea analogica cat si digitala, cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate, sistem de calcul PC, imprimanta si software de achizitie date pentru realizarea de tichete cantar in conformitate cu HG1373/2008. Pachetul include servicii de instalare si punere in functiune a sistemului de cantarire precum si serviciile de certificare a sistemului pentru tranzactii comerciale.
SPT-28 cantar auto modular complet relocabil
        Cantarul auto SPT-28 este un sistem de cantarire revolutionar, complet relocabil, suprateran pentru cantarirea autovehiculelor rutiere cu capacitatea maxima de 80 tone. SPT-28 este o platforma electronica de cantarire camioane 100% relocabila ce utilizeaza celule de sarcina digitale. Datorita sistemului revolutionar de montare/demonatre, transport si reamplasare, acest sistem face ca relocarea lui pe un nou amplasament sa fie extrem de facila si rapida. Transportul se face cu platforma complet asamblata fara demontarea celulelor sau a modulelor cum este cazul produselor similare de pe piata.
        SPT-28 este o platforma complet metalica, cu profil foarte jos de numai 28 cm, fabricatia fiind executata integral in Italia pe linie automata, robotizata. Astfel, calitatea fabricatiei acestui sistem este exceptionala. Instalarea se face suprateran, pe un teren plan si suficient de rigid. Rampele de acces pot fi achizitionate ca module metalice, portabile, de la firma noastra; ca varianta, rampele de acces pot fi executate local de catre beneficar din beton armat conform instructiunilor noastre. SPT-28 este livrat complet echipat cu celule de sarcina de compresie digitale, din otel inox, cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate, sistem de calcul PC, imprimanta si software de achizitie date pentru realizarea de tichete cantar. Cantarul auto relocabil SPT-28 este certificat metrologic si satisface cerintele H.G. 1373/2008, H.G. 770.2009 si H.G. 432/2011.
SBP-CO cantar auto modular mixt metal - beton
        Cantarul auto SBP/CO este solutia economica pentru cantarirea autovehiculelor rutiere cu masa maxima de 80 tone. Este construita din profile metalice pe toata lungimea cantarului, cu terminatii de constructie speciala pentru fiecare modul in parte . Platforma este livrata complet echipata cu fier beton si tabla la partea inferioara, singura operatie necesara fiind turnarea betonului in cuva cantarului. Spre deosebire de alte solutii oferite pe piata SBP/CO permite punerea in opera a betonului cu platforma asezata pe pozitia de lucru si celulele de sarcina montate astfel incat aceasta nu mai trebuie amplasata utilizand o macara grea. Solutia constructiva adoptata - structura isostatica cu module separate - garanteaza o utilizare indelungata a cantarului auto chiar si in cazul tasarii naturale a solului.
        Cantarul dispune de o gama variata de dimensiuni si capacitati de cantarire, precum si numeroase accesorii optionale. Instalarea se poate face la nivelul solului sau suprateran, cu instructiuni complete de realizare a fundatiei din beton furnizate de catre firma noastra. SBP/CO este livrat complet echipat cu celule de sarcina de compresie in varianta analogica din otel inox, cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate, sistem de calcul PC, imprimanta si software de achizitie date pentru realizarea de tichete cantar. Cantarul pentru autovehicule SBP/CO este certificat metrologic si autorizat pentru tranzactii comerciale legale si este conform cu cerintele H.G. 1373/008 si H.G. 432/2011.
S2C cantar auto modular portabil complet metalic
        Cantarul auto S2C este un model relocabil, in constructie modulara cu design inovator destinat cantaririi autovehiculelor, conceput pentru transport usor, cu capacitatea maxima de 80 tone. Acesta raspunde asteptarii utilizatorilor: perfect pentru un cantar performant si puternic, instalare si intretinere usoara, prin urmare, o investitie profitabila. Inaltimea cantarului de numai 28 cm face din acest model solutia ideala pentru instalarile supraterane unde spatiul este critic. Foarte usor de instalat, pe o fundatie de beton foarte simplu de realizat conform cu indicatiile furnizorului. Toate componentele cantarului sunt pe deplin in concordanta cu reglementarile europene de metrologie legala si la standardele stricte de calitate a fabricatiei.
        Cu modelul nostru S2C, va oferim posibilitatea de a selecta un cantar complet transportabil cu toate beneficiile pe care le implica. Utilizatorul nu mai are nevoie de transport special pentru a muta acest sistem de cantarire. Un camion standard si un stivuitor pentru incarcare/descarcare si pentru lucrari de instalare. Datorita caracteristicilor designului este posibil sa se adapteze acest cantar la aproape fiecare utilizare fara a implica costuri suplimentare ridicate.
        Cantarul auto S2C este un sistem de cantarire vehicule rutiere certificat metrologic si satisface in intregime cerintele H.G. 1373/2008, H.G. 770/2009 si H.G. 432/2011.
SPF cantar auto pentru vehicule usoare
        SPF este un sistem de cantarire pentru autovehicule usoare de transport marfa - autoutilitare - ce ofera un raport ideal intre pret si produs. Cu o capacitate maxima de 10000 kg acesta poate fi folosit in toata gama de cantarire pentru autoutilitare fiind ideal in aplicatile de livrare de marfa si in agricultura. Platforma dispune de un sistem de aducere la nivel si este confectionata din tabla de otel cu grosimea de 6 mm. Sistemul de cantarire poate fi montat atat la nivelul solului cat si suprateran cu ajutorul rampelor optionale din otel. Cele 4 celule de cantarire din otel inox cu care este echipata platforma se pot conecta la oricare indicator din gama Bilanciai. Sunt disponibile de asemenea pachete software, imprimante de tichet si sisteme de recunoastere automata a numarului de inmatriculare.
        Cantarul pentru autovehicule usoare SPF este livrat complet echipat cu celule de sarcina din otel inox, cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate, sistem de calcul PC, imprimanta si software de achizitie date pentru realizarea de tichete cantar in conformitate cu HG1373/2008. Pachetul include servicii de instalare si punere in functiune a sistemului de cantarire precum si serviciile de certificare a sistemului pentru tranzactii comerciale.
up
down
up
down
Download PDF
Download PDF
Download PDF
Download PDF
Download PDF