Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Software Cantarire
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.

Software de Cantarire
        TruckMaster® este unul dintre cele mai versatile software-uri de cantarire pentru autovehicule, ce permite atat cantarirea clasica in mod static cat si in mod dinamic axa cu axa. Cu un design modular acesta poate fi personalizat aproape fara limite pentru indeplinirea cerintelor clientilor. Poate fi folosit atat pentru un singur post de cantarire cat si pentru mai multe in vederea construirii unei solutii integrate de management de business cum ar fi: SAP, Sage sau  Navision.
TruckMaster®   SupaweighMaster®   CheklodeMaster®
        Data Control TruckMaster®, SupaweighMaster®  si CheklodeMaster® sunt cele mai versatile pachete de software de cantarire disponibile, oferind un control total asupra sistemelor de cantarire pentru vehicule atat la nivel local cat si national sau mondial. Software-ul de tip modular este complet configurabil pentru indeplinirea oricarei cerinte a clientului si este ideal atat pentru instalarile noi cat si pentru cantarele modernizate. TruckMaster® poate fi instalat pe orice calculator sub sistemul de operare Windows sau PDA si dispune de facilitati unice pentru utilizarea in sisteme de cantarire fara operator uman utilizand terminalele din gama Self 800 sau D2050. Integrarea cu sisteme dedicate de management ca SAP,  Sage sau Navision este nativa pentru TruckMaster®.
        Se poate integra o gama larga de dispozitive periferice cum ar fi: cititoare de card, sisteme de pozitionare, camere de luat vederi, recunoasterea automata a numarului de inmatriculare, semafoare sau bariere. Sunt disponibile capabilitati puternice de management al vehiculelor pentru toate pachetele software TruckMaster®, SupaweighMaster®  si CheklodeMaster® precum si abilitatea de operare in conjunctie cu sistemul de detectie pentru radiatii Data Control.
        Data Control TruckMaster®, SupaweighMaster®  si CheklodeMaster® sunt destinate cantaririi in/out pentru autovehicule, afisand mesaje despre starea cantarului, operatia de cantarire, informatii conexe (client, materiale, produse, autovehicule), masa neta, masa bruta si tarat; rezultatele cantaririi si rapoartele din baza de date pot fi tiparite la orice tip de imprimanta conectata la calculator sau terminalul de cantarire.
        TruckMaster®, SupaweighMaster®  si CheklodeMaster® ofera posibilitatea de selectie a modului de functionare:

  1. CANTARIRE EFECTUATA DE OPERATOR:

  • Cantarire simpla sau cu tara cunoscuta.
  • Cantarire INTRARE / IESIRE, cu introducerea numarului manual, automat prin recunoastere video sau cartela de identificare.
  • Client, produs si vehicul selectabile din baza de date (peste 5000 inregistrari programabile in cazul in care aplicatia este instalata in terminalul de cantarire si nelimitat in cazul instalari pe PC) sau introducere rapida a numarului si recunoasterea datelor cantaririi din baza de date.
  • Tichete de cantarire complet configurabile cu preview grafic al formatului creat; software-ul ofera posibilitatea de configurare a bonului cu logo-uri, coduri de bare, elemente din baza de date si toate datele relevante ale cantaririi.

  1. CANTARIRE FARA OPERATOR UMAN:

        Acest mod de operare ofera posibilitatea de utilizare a cantarului in mod complet automat - fara operator uman prin intermediul unui card, chip hardware sau cod de bare utilizate de catre conducatorul auto, direct programabile cu ajutorul software-ului, ce contin date referitoare la client/furnizor, produs sau autovehicul.
Download Truck Master ®
Download Cheklode Master ®
Download Supaweigh Master ®