Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Accesorii Cantare Auto
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.

Accesorii Cantare Auto
        Gama de accesorii Data Control pentru sisteme de cantarire autovehicule, ofera siguranta in operare si control pentru autovehiculele cantarite. Produsele complementare cantaririi opereaza in conjunctie cu software-ul de cantarire si sunt: terminale automate de cantarire, bariere, semafoare, sisteme de pozitionare a autovehiculului, sisteme de recunoastere automata a numarului de inmatriculare si cititoare de card inteligente.
Sistem de Recunoastere Automata a Numarului de Inmatriculare
        Sistemele Data Control TruckMaster®, SupaweighMaster®  si CheklodeMaster® Automatic Number Plate Recognition (ANPR) ofera posibilitatea automatizarii intro gama larga de aplicatii de cantarire a autovehiculelor, in special in locatii izolate sau nesupravegheate de operator. Dezvoltarea tehnologiei ANPR in ultimii ani precum si accesibilitatea produselor face posibila integrarea acestora in aplicatiile de cantarire. Modelele recente de camere cu recunoastere ANPR pot citi numarul de inmatriculare chiar daca acesta este murdar sau conditiile de iluminare sunt precare. De asemenea acestea pot detecta numerele de inmatriculare false.
        TruckMaster®, SupaweighMaster®  and CheklodeMaster® introduc un nou concept de control si securitate, permitand vehiculelor cunoscute sistemului sa fie cantarite intro maniera  eficienta si rapida. Sistemul poate fi utilizat si pentru comanda barierelor sau semafoarelor, fiind solutia optima in cazul sistemelor de cantarire autovehicule operate de conducatorii auto.
        Caracteristicile numarului de inmatriculare al autovehiculului pot fi introduse direct in terminalul de cantarire D800 sau Diade D2050 eliminand nevoia existentei unui calculator separat; informatiile legate de cantarire pot include descrierea produsului, a vehiculului, a furnizorului sau clientului, a operatorului sau tara vehiculului. Utilizarea modului de cantarire ce tara cunoscuta a autovehiculului elimina nevoia efectuarii unei a doua cantariri imbunatatind rapiditatea procedurii.