Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Management Cantarire
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.

Management Cantarire
        Data Control are o experienta bogata in proiectarea si implementarea sistemelor de management a cantaririi. Asteptarile clientilor au crescut mult in ultimii 5 ani, de aceea Data Control dezvolta continuu sistemele de cantarire si software-ul de management si control al acestora pentru indeplinirea cerintelor referitoare la datele cerute si managementul vehiculelor. Gama noastra de produse si periferice pentru sisteme de cantarire include sisteme de recunoastere automata a numarului de inmatriculare (LPR), terminale de cantarire operate de conducatorul auto, sisteme de control al traficului cu bariere si semafoare, cititoare de card, senzori de trafic si sisteme de semnatura electronica pentru autovehicule. Pachetul de programe TruckMaster® este destinat gestionarii acestor componente ale sistemului de cantarire, fiind versatil si puternic, in acelasi timp ramanand usor de folosit si de actualizat.
        Contactati-ne pentru a afla de ce companii de varf au ales solutiile noastre de cantarire.
Terminal de cantarire automat D2050 - operat de sofer
        Terminalul de cantarire automat D2050 reprezinta un nou salt in tehnologia sistemelor de cantarire nesupravegheate de operator. Instrumentul combina un calculator industrial cu un terminal de cantarire intr-o configuratie ce permite modularizarea completa a aplicatiilor de cantarire. Dotat cu un ecran tactil de mari dimensiuni, acesta poate fi programat intuitiv pentru ghidarea conducatorului auto in vederea efectuarii cantaririi. Caracteristica unica pe piata de profil, terminalul dispune de comenzi vocale. Compatibil cu TruckMaster®, D2050 ofera o gama larga de  protocoale de comunicare si posibilitati de interfatare cu alte echipamente.
        Contactati-ne  pentru a afla detalii despre cantarele echipate cu terminalul D2050.