Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Cantare de Cale Ferata
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
Cantare de Cale Ferata
        Data Control are o experienta indelungata in constructia de cantare de cale ferata. Cerintele specifice ale clientilor nostri au reprezentat intotdeauna o prioritate in procesul de consiliere a achizitiei unui sistem de cantarire CF. De aceea personalul nostru specializat va va oferi o solutie personalizata fiecarui client plecand de la gama noastra de produse de cantarire pentru vagoane de cale ferata si finalizand proiectul tinand cont de conditiile specifice fiecarui amplasament.
        Montarea, punerea in functiune, calibrarea si verificarea sistemului, precum si instruirea personalului utilizator sunt desfasurate in concordanta cu un program bine stabilit de comun acord cu clientul. Fiecare sistem de cantarire se livreaza calibrat si verificat metrologic si insotit de documentatia tehnica si instruirea personalului.
        Calitatea este o masura a experientei si profesionalismului. Din acest motiv mentinerea unor standarde inalte de calitate pentru produsele noastre este una din prioritati. Cheia succesului este controlul riguros al produsului la fabrica noastra, Data Control fiind bineinteles certificata ISO 9001 in asigurarea calitatii.
        Pachetul software RailcarMaster® ce insoteste produsul este conceput modularizat in vederea indeplinirii cerintelor clientilor. Fiind dezvoltat de catre programatorii nostri care beneficiaza de experienta extinsa in domeniul cantaririi, acesta, nu numai ca ofera usurinta in utilizare ci este si certificat metrologic. Usurinta in folosinta si transparenta simplifica utilizarea de catre client chiar si in cazul folosirii modulelor destinate special realizarii unui inalt grad de automatizare. Programul permite integrarea cu sisteme de urmarire a productiei sau programe logistice fiind extrem de simplu de operat.

  • Sistemele dispun de aprobare de model pentru clasa III si corespund standardului international UIC.
  • Capacitate de cantarire functie de lungimea platformelor. De la 100 t pentru o singura platforma pana la 300 t pentru combinatii de platforme (depinzand de numarul acestora).
  • Stuctura conform UIC 71 (International Union of Railways).
  • Cuva prefabricata din beton (C45/55) sau turnare la fata locului in concordanta cu proiectul nostru.
  • Adaptabile la orice profil si ecartament de cale ferata.
  • Module standard cu lungimi de 7 si 10 m, (se pot combina maxim 3 module).
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.