Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Sisteme Cantarire in Proces
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.

Sisteme de Cantarire in Proces
        Data Control ofera toate componentele necesare pentru realizarea unui sistem de cantarire in procesul de productie. Oferta include: celule de sarcina si monturi pentru acestea, indicatoare si terminale, software de aplicatie precum si componente pentru zonele cu potential exploziv (ATEX). Colaboram pe scara larga cu integratorii de sistem, contractori si clienti finali.
Kit-uri de celule si indicatoare de cantarire
        Oferta include o gama larga de celule de sarcina cu capacitati de la 50 kg pana la 200 tone. Modelele din seria GPA sunt compuse din celule cu profil jos, complet ermetice, construite din otel inox, monturile integrale pentru acestea si sistemele antirasturnare si cutia de jonctiuni din otel inox. Spre deosebire de alte oferte de pe piata de profil, celulele comercializate de Data Control sunt oferite la set, precalibrate la fabrica ceea ce face instalarea extrem de simpla si in marea majoritate a aplicatiilor elimina necesitatea calibrarii intregului sistem, proces consumator de timp si costisitor. Seturile de cantarire sunt prevazute cu dispozitive de autoaliniere, dispozitive antirasturnare si limitatori in plan orizontal pentru asigurarea unor masuratori precise. Indicatoarele, cutiile de jonctiuni si afisajele locale (toate si in varianta ATEX in zonele 0, 1, 2, 20, 21 si 22) completeaza oferta sistemului.
        Data Control ofera sisteme de cantarire de proces pentru toata gama de aplicatii. Fiecare sistem este proiectat special pentru a indeplini cerintele specifice ale aplicatiei.