Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Masini de Ambalat
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
Masini de Ambalat - HAVER & BOECKER
        Tehnologie de varf pentru produsele Dvs.

        Este produsul Dvs. important sau scump? Asa este si pentru HAVER & BOECKER! Indiferent de tipul produsului ce trebuie ambalat: pudra, granular sau combinat, ciment, materiale de constructii, minerale, agregate, substante chimice sau alimente HAVER & BOECKER va ofera solutia de ambalare potrivita pentru toata gama de domenii industriale.
        HAVER & BOECKER considera clientii sai drept parteneri. Nevoile si specificatiile acestora privitoare la performanta sistemelor de ambalare sunt principalul obiectiv. Clientii HAVER & BOECKER cunosc calitatea produselor, unii chiar de mai multe generatii.
Ciment
        Daca dumneavoastra aveti ciment noi avem solutia de ambalare! HAVER & BOECKER dezvolta solutii de ambalare pentru industria cimentului in colaborare cu clientii sai. Sisteme de umplere si ambalare stationare sau linii de ambalare complet automatizate, toate ofera nu numai tehnologie germana dar si solutia completa menita sa satisfaca nevoile clientilor pana la cel mai mic detaliu.
        Proiectarea, fabricarea si livrarea liniilor de ambalat ciment este activitatea de traditie de decenii HAVER & BOECKER. Firma dispune de subsidiare in peste 130 de tari fiind lider la nivel mondial.
Materiale de constructii si agregate
        Masinile de ambalat HAVER & BOECKER pot indeplini cele mai stricte conditii indiferent daca produsul este pudra sau granulat Solutiile de impachetare sunt dezvoltate personalizat pentru indeplinirea cerintelor clientilor. De decenii clientii HAVER & BOECKER utilizeaza tehnologie de varf, de incredere putand stabili gradul de automatizare necesar.
        Parametrii care conteaza pentru clientii HAVER & BOECKER sunt: durata minima de umplere sau ambalare, mediu de lucru ecologic si precizie maxima de cantarire. In gama de produse HAVER & BOECKER exista masini ce indeplinesc orice cerinta sau tip de ambalare. Pentru produse lichide sau vascoase HAVER & BOECKER ofera solutii impreuna cu subsidiarele sale FEIGE FILLING si Sommer Maschinen- & Anlagenbau.
Industria chimica
        HAVER & BOECKER acorda o importanta deosebita sectorului masinilor de ambalat pentru industria chimica. Deviza este de a oferi solutii de incredere pentru clienti, la nivel mondial, in vederea asigurarii performantei cerute, preciziei de cantarire necesare, protectia mediului de lucru, economisirea costurilor si energiei. Atat sistemele de umplere manuale cat si cele complet automatizate indeplinesc aceste cerinte.
        HAVER & BOECKER este certificata de catre DEKRA EXAM pentru constructia de echipamente ce se utilizeaza in zone cu potential exploziv fiind singura companie la nivel mondial ale  carei produse pot fi folosite in medii cu potential exploziv pentru umplerea sacilor deschisi.
Industria alimentara
        Compania subsidiara BEHN + BATES a HAVER & BOECKER produce masini de impachetat pentru industria alimentara. Gama include masini de ambalat pentru saci cu valva cu capacitati cuprinse intre 1.5 kg si 1800 kg. Acestea indeplinesc toate conditiile legale cerute in industrie. Solutiile de ambalare pe care le pune la dispozitie BEHN + BATES sunt pentru:
  • Cacao pudra, amidon si derivate ale acestora
  • Zahar, dextroza si aditivi alimentari
  • Faina, ingrediente pentru industria panificatiei si amestecuri
  • Produse din soia si hrana pentru animale
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.