Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Cantarire Mobila
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
        Precizia cantaririi in timpul deplasarii bunurilor este o cerinta importanta in economia unei afaceri. Gama variata de echipamente de cantarire Data Control pentru transpaleti ofera solutia optima indiferent de tipul aplicatiei Dvs. Aceasta include solutii de cantarire pentru stivuitoare, transpaleti si cantare de carlig.
        Sistemele de cantarire Data Control pentru marfuri paletizate indeplinesc cerintele stricte ale industriei si serviciilor de logistica. De la solutii simple concepute pentru utilizarea in depozite pana la modele din otel inoxidabil pentru industria alimentara si cea chimica produsele Bilanciai sunt proiectate  dupa cele mai stricte norme. Cantarele dispun de echipamente optionale ca: posibilitatea de numarare a pieselor odata cu cantarirea, imprimante de tichet de cantarire si transmisia radio a datelor de cantarire.
        Cantarul de transpalet T100 cu o capacitate de  2000 kg, este ideal pentru utilizarea in depozite sau intreprinderi in care cantarirea paletilor este esentiala. Acumulatorul cu care este echipat ofera pana la 70 de ore de functionare continua si dispune de functia "auto shutoff" (30 minute) pentru prelungirea autonomiei de functionare atunci cand acesta nu este folosit. Unitatea este echipata cu un display LCD cu contrast marit si o imprimanta de tichet integrata.
        PTM-N IX este modelul de cantar electronic pentru tanspaleti manuali construit din otel inoxidabil AISI 304 ideal pentru industria alimentara. Greutatea este afisata pe displayul indicatorului electronic de la bord conectat la un acumulator incorporat. Masa este determinata cu ajutorul a 4 celule de sarcina de inalta precizie din otel inoxidabil cu grad de protectie IP67. Sistemul incorporeaza limitatoare de sarcina pentru prevenirea depasirii capacitatii maxime. Poate fi echipat cu indicatorul EV7-S construit in carcasa din otel inox (modelul PTM-NE IX) sau cu indicatorul D430 si imprimanta de tichet - optionala - (PTM-N IX) ambele variante putand fi utilizate in tranzactii comerciale.
Cantarire Mobila
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.