Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Sisteme Monitorizare Aparatura de Laborator
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
XiltriX® - Sistem de Monitorizare Aparatura de Laborator
        Sistemul de monitorizare a aparaturii de laborator Xiltrix incorporeaza mai mult de 15 ani de experienta si dezvoltare in monitorizare, culegere si transmisie de date. XiltriX poate inregistra si genera alarme pentru monitorizarea temperaturii oricarui aparat de laborator, in timp real non stop, fie local utilizand reteaua de calculatoare existenta, fie prin internet. Sistemul poate monitoriza diferiti parametri - deschidere usa, presiune, nivel CO2 sau O2. De asemenea sistemul dispune de numerosi parametri sau optiuni pentru raportarea disfunctionalitatilor si protocoale de alarmare.
        Institutii medicale si spitale din intreaga lume utilizeaza Xiltrix de o perioada indelungata. In aceste sisteme de monitorizare un numar important de departamente si puncte de masura sunt monitorizate si inregistrate, toate conectate la un singur server. Datele de la senzori pot fi colectate utilizand sisteme cablate, radio, reteaua locala sau combinatii ale acestora. Utilizarea sistemului se face prin logare la serverul central intranet / internet de pe orice calculator.
XiltriX® - Senzori
        Senzorii cei mai utilizati in acest sistem sunt cei de tip pt100. Acestia ofera atat precizie cat si acuratete. Domeniul de masura al senzorilor XiltriX pt100 este de la -200C pana la 250C. Toti senzorii colecteaza datele de masura independent de echipamentul intern de masura al aparatului monitorizat. In acest fel se asigura trasabilitate completa chiar si in cazul defectelor de alimentare cu energie electrica.
Download PDF
Gama de senzori include:

 • Temperatura (de la -200C pana la 1200C)
 • On / off switches monitorizare usi si nivel lichide
 • CO2 (dioxid de carbon) O2 (oxigen)
 • Umiditate relativa
 • Presiune
 • Flux de aer (hote biologice si cabinete cu flux laminar)
 • Conductivitate electrica (calitate apa)
 • Orice alt senzor cu iesire 0-20 mA
XiltriX® - monitorizare CO2
        XiltriX utilizeaza o metoda unica si precisa de monitorizare a nivelului de CO2. Probe de la 16 incubatoare pot fi analizate de un singur senzor de CO2 amplasat in substatia CO2. Fiecare canal de masura este monitorizat la fiecare 20 de minute. Umiditatea in exces este indepartata automat de catre un separator de umiditate. Senzorul intern CO2 este calibrat automat utilizand aer atmosferic si o butelie de gaz de calibrare. In acest mod masurarea nivelului de CO2 este intotdeauna precisa indiferent de ecartul senzorului CO2 sau de modificarea conditiilor ambientale. Uzual, calibrarea este efectuata de 3 ori pe zi (08:00, 12:00 si 18:00).
        Sistemul este utilizat cu succes in numeroase laboratoare de fertilizare in vitro si laboratoare de biologie pentru monitorizarea pe termen lung a incubatoarelor cu CO2. Costul pentru monitorizarea unui incubator este scazut datorita folosirii unei substatii ce poate monitoriza pana la 16 incubatoare.
XiltriX® - Alarmare
        In cazul functionarii defectuoase a echipamentelor monitorizate XiltriX poate activa o gama larga de alarme fiind cel mai flexibil produs din gama sa. Este disponibila o gama larga de echipamente de alarmare de la semnalizarea acustica sau luminoasa pana la e-mail, pager sau SMS. Raportarea alarmelor aparute se face automat de catre sistem existand posibilitatea de setare a persoanelor de contact. Optiunea de alarmare prin SMS include capabilitati bidirectionale prin care mesaje de confirmare a receptionarii pot fi trimise catre sistem. In cazul in care mesajele de alarmare nu sunt urmate de confirmare sistemul poate trimite mesajul in cascada catre alte persoane. Integritatea sistemului sau solicitarea unei valori poate fi verificata printr-un simplu SMS indiferent de timp.
Optiuni de alarmare:

 • Lumini de avertizare
 • Sirene acustice
 • Mesagerie text SMS (bidirectionala)
 • Mesaje Email
 • Robot telefonic
 • BMS (Building Management System)
XiltriX® - Rapoarte
        Rapoartele de analiza a parametrilor monitorizati pot fi generate in timp scurt utilizand optiunile din meniu. Grafice, valori numerice si informatii statistice sunt disponibile de la oricare senzor pe orice interval masurat. Pana la 8 valori si 2 parametri masurati si inregistrati pot fi afisati simultan intr-un singur grafic de analiza pentru comparatia echipamentelor in vederea mentenantei predictive.
        Toate datele statistice si valorile numerice pot fi exportate in fisiere Excel. Analza statistica include valori MKT (Mean Kinetic Temperature). Datele statistice pentru intervalul selectat sunt recalculate automat in cazul modificarii graficului pentru examinarea unui eveniment sau perioada de timp.
XiltriX® - Trasabilitate
        XiltriX este complet securizat cu algoritmi de protectie si parole, orice modificare in sistem de catre un utilizator autorizat fiind inregistrata intr-un fisier jurnal (audit trail log). Datele sunt temporal marcate in vederea securizarii impreuna cu numele utilizatorului, valoarea modificata si adresa IP. La imprimare, jurnalele si inregistrarile sunt semnate cu semnatura electronica.
        Utilizatorul poate introduce cauza alarmei si masura coercitiva luata. Informatia este de asemenea stocata in fisierele jurnal putand fi lesne regasita, tiparita sau exportata.
XiltriX® - Calibrare / Validare
        Sistemul de monitorizare a aparaturii de laborator XiltriX este validabil dupa cele mai riguroase standarde. Acesta indeplineste sau excede standarde ca: GLP, GMP, FDA (21 CFR part 11) si CCKL. Calificarea la instalare IQ si calificarea in operare OQ pot fi efectuate la punerea in functiune a sistemului documentand modul de comportare a software-ului.
        Calibrarea poate fi efectuata in conformitate cu normele specifice de acreditare. Aceste pot varia de la tara la tara. Data Control poate efectua calibrarea sistemului in concordanta cu legea romana precum si cu standardul olandez RvA - Raad Voor Accreditatie (Dutch Board for Accreditation). RvA este recunoscuta de catre IAF (International Accreditation Forum) si ILAC (International Laboratory Accreditation Cooperation).
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.