Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Indicatoare si Imprimante
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
Indicatoare si Imprimante
Data Control is Bilanciai representative in Romania
        Gama de instrumente, indicatoare si terminale de cantarire Data Control cuprinde atat indicatoare pentru cantarire simpla cat si indicatoare touch screen, cu comanda vocala pentru platforme de cantarire autovehicule, terminale de proces precum si de uz general industrial. Modelele disponibile ofera cea mai mare flexibilitate si posibilitati extinse de configurare functie de cerintele aplicatiei. Toate instrumentele de masura sunt aprobate OIML pana la 10000 de diviziuni pentru a asigura o precizie optima de cantarire. Ca echipamente optionale oferim o gama larga de afisaje de greutate, imprimante de tichet sau imprimante de bon de cantarire.

Seria Diade - Terminal DD 1050
        Seria de terminale de cantarire Diade DD1050 ofera flexibilitatea si puterea de calcul a unui calculator industrial dotat cu touch screen, combinata cu precizia unui terminal de cantarire certificat OIML. Diferitele aplicatii software intuitive ofera facilitati de operare si programare in timp real, interfatare cu diferite echipamente PLC, facand din acest terminal cel mai avansat sistem de cantarire.
        Terminalele din seria Diade sunt deasemenea disponibile in versiunea in care operarea este efectuata de conducatorul auto (DD2050) oferind maximum de flexibilitate pentru o gama larga de aplicatii.
        Rezultatul este conectivitatea si configurabilitatea nemaintalnita la alte indicatoare de control a aplicatiilor de cantarire sau de proces.
        Terminalul dispune de un display touch screen de 26 cm cu inalta vizibilitate, antizgariere pentru utilizarea in medii industriale
        Aplicatiile disponibile acopera toate necesitatile de cantarire de la aplicatii simple pana la aplicatii in proces putand fi utilizate intr-o gama larga de domenii: industria alimentara, agricultura, utilitati publice, managementul deseurilor, cariere, industria chimica, industria farmaceutica, industria extractiva.
Download PDF
Seria Diade - Terminal DD 2050 - Terminal "Self Service"
        Seria de terminale DIADE combina flexibilitatea unui PC cu precizia unui terminal electronic de cantarire, modelul DD2050 fiind dezvoltat special pentru aplicatiile de cantarire fara a necesita prezenta unui operator. Utilizatorul poate fi identificat cu ajutorul unei game largi de tipuri de dispozitive (optic, magnetic, proximitate).
Download PDF
Terminal SELF 800 - Terminal "Self- service"
        Terminalul de autocantarire SELF 800 este destinat cantaririi autovehiculelor indiferent de directia de traversare a cantarului.
        Conducatorul auto poate efectua cantarirea cu ajutorul unei cartele magnetice (sau o cartela transponder daca unitatea SELF 800 este echipata cu transponder) atat pentru determinarea tarei cat si a masei brute. La finalul celor doua cantariri terminalul determina masa neta a incarcaturii tiparind tichetul pe care sunt inscrise diferite date ce pot fi configurate software: cod cartela, cod sofer, cod produs, numar autovehicul, data si ora, numarul cantaririi, masa nata, masa bruta, tara.
        Terminalul poate fi echipat cu o gama larga de accesorii pentru configurarea aplicatiei si utilizarea in conditii de mediu dificile: expunere UV, praf, temperaturi negative, conditii climatice si de umiditate ridicate. In acest sens echipamentul este dotat cu un sistem propriu de termoreglare in vederea prevenirii aparitiei condensului sau iesirea din plaja de temperaturi de functionare.
        Ca echipamente optionale amintim: suport pentru conducatorul auto, semafoare, bariere, sistem de incadrare a autovehiculului pe platforma de cantarire, etc.
Download PDF
Imprimante
        STB 80
        Imprimanta termica de inalta performanta pentru tiparirea de etichete cu date alfanumerice, coduri de bare sau imagini. Poate fi utilizata cu toata gama de indicatoare Bilanciai.

        STC 182
        Imprimanta cu ace pentru tiparirea a pana la 4 copii ale bonuluil. Poate fi utilizata cu toata gama de indicatoare Bilanciai. Complet configurabila: scalare text, rotire text, etc.

        STT 58
        Imprimanta termica pentru tiparirea de bonuri. Poate fi utilizata cu toata gama de indicatoare Bilanciai.
            Portabila, utilizata in aplicatii profesionale
            Compacta si usoara
            Avans hartie automat
            Suporta integrare logo utilizator si este capabila de tiparire coduri de bare: EAN 13, EAN 8, CODE 39, ITF,  CODEBAR.
Download PDF
Afisaje de greutate
        Display de inalta vizibilitate conectat la portul serial al indicatorului de cantarire. Simplu si versatil, cu vizibilitate pana la 30 de metri, este echipat cu un display de inalta rezolutie. Carcasa acestuia este confectionata din otel inox, are gradul de protectie IP65 si este echipat cu simboluri standard OIML. Certificat in conformitate cu EN45501.
Download PDF
Terminal D800
        Seria de terminale Dialogica este noua gama de terminale de cantarire dezvoltate de Bilanciai.
        Terminale inovative, proiectate sa satisfaca toate cerintele moderne. D 800 ofera usurinta in utilizare cu ajutorul unei testaturi alfanumerice (QWERTY) si un display TFF de inalta vizibilitate. Forma si marimea caracterelor pot fi configurate de utilizator.
        Proiectat special pentru utilizarea in aplicatiile de cantarire a autovehiculelor in combinatie cu inprimanta STB 80 este deasemenea disponibil in versiunea DUPLEX (conectat la doua platforme de cantarire ce pot fi echipate fie cu celule analogice sau digitale CPD).
        Carcasa este din ABS cu un design inovativ disponibil atat in versiunea de birou cat si in cea de panou. Pentru aplicatiile de dozare este disponibila o aplicatie instalata in terminal, certificata EC in conformitate cu Directiva Europeana 90/384 EEC.
Download PDF
Terminal D400
        Seria de terminale Dialogica este noua gama de terminale de cantarire dezvoltate de Bilanciai.
        Terminalul de cantarire D 400 ofera maximum de simplitate in operare. Display-ul dispune de iluminare si contrast setabile pentru o vizibilitate marita. Forma si marimea caracterelor pot fi configurate de utilizator.
        Carcasa este din ABS cu un design inovativ disponibil atat in versiunea de birou cat si in cea de panou ambele in versiune compacta.
        Gama de aplicatii este larga, de la cantarire simpla pana la automatizari pentru cantarirea in procese industriale.
        Produsul este certificat EC in conformitate cu Directiva EEC 90/384 si este conectabil la orice tip de celula de cantarire. Dispune de versiuni multirange si multiinterval.
Download PDF
Terminal EV 7-S
        EV 7 este un terminal electronic de cantarire pentru uz general. Este echipat cu display LED, port serial, tastatura de tip folie si are un excelent raport pret calitate.
        Produsul este certificat EC in conformitate cu Directiva EEC 90/384 si este conectabil la orice tip de celula de cantarire. Dispune de versiuni multirange si multiinterval.
Download PDF
DILINK solutie de cantarire wireless
        DILINK este o solutie inovativa pentru transformarea oricarui sistem de cantarire echipat cu celule de sarcina analogice intr-un sistem digital. Poate fi utilizat impreuna cu orice tip de celule analogice.
        DILINK poate fi de asemenea utilizat impreuna cu celule de sarcina digitale pentru transmisia datelor de cantarire wireless. Sistemul dispune de mecanism intern de validare a datelor in vederea transmiterii corecte a datelor radio. Pentru eliminarea necesitatii conexiunilor electrice pentru alimentare sistemul dispune de panouri fotovoltaice pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica. Sistemul este ideal pentru locatii izolate.

Download PDF
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.