Data Control SRL Románia piacvezetõ a gyártási és kereskedelmi gépjármű mérlegek mind a statikus és dinamikus körülmények között, ipari automatizálás berendezések és a folyamat mérõrendszerek. Termékek és rendszerek állnak rendelkezésre, mérési tartomány, amely az ipar minden területét fedi, a bányászat és kõfejtés ellenõrzési rendszerek, a közmûvek, a repülõgépgyártás, a mezõgazdaság, a közlekedés, az infrastruktúra védelme, a vegyipar, az élelmiszeripar és a gyógyszeripar.

      A cég felépítése négyes csoportban integrált: statikus és dinamikus járművek mérése, mérõrendszerek folyamat követése, laboratóriumi berendezések és a folyadék töltési és csomagolási rendszerek. Változatos portfólió termékeket tartalmazza: a jármű mérõrendszer statikus és dinamikus módon, silók és raktárak mérõrendszerek, az autók tengelyterhelési mérési rendszerek, big bag töltõrendszerei, mérõrendszerek raklapos termékeket, mérõrendszerek targonca, horog mérlegek, mérõrendszerek robbanásveszélyes területeken, súlyú sejtek és szerelék ezekhez, mérõplatformok mind padló és padon, technikai és analitikai mérlegek, mérlegek es alkatrész számozás, wireless mérõrendszerek, súlyú mutatók és terminálok, súlyú jegy nyomtatók, laboratóriumi eszközök ellenõrzesi rendszerek.

        Data Control gyárt és értékesít jármű mérõ rendszereket, biztosítja földalati vagy a talajszinti platformok legfeljebb 100 tonnas kapacitás, valamint egy széles körű mutatók, terminálok, perifériák és kiegészítõk. Járművek mérõplatformok lehetnek fémbõl, vegyes fém - betonbol és elõregyártott betonbol. Ezek tartalmaznak operator felügyelet nélküli súlyú terminálatokat, gépjármű felismerõ rendszereket, automatikus felismerõ rendszereket, regisztrációs számot, mérõrendszereket mágneses kártyával, gépjármű logisztikai rendszereket, pontosság ellenõrzésési mérõrendszereket és támogatja a távoli diagnosztika tömegű járművekre, platformok és súlyú szoftver. A szoftvercsomag rendkívül könnyen használható Mester Kamion és motorvonat beleértve Mester, adjon részletes kezelési lehetõséget biztosíta a járművek és termékek natív integráció Enterprise Resource Planning rendszerek (ERP) - SAP. Ezek könnyen konfigurálható széles körű ipari és jól alkalmazkodik az alkalmazások bányákban és kõbányákban is, a hulladékkezelés és újrahasznosításat, a közművek, a mezõgazdaság, a közlekedés és az infrastruktúra védelmet.

        Data Control igazolják, hogy végre megfelelés mérõrendszerek a kereskedelmi ügyletek során, és működik országszerte szerviz és műszaki támogatás, Romániában és Moldovában az ön szakosított központokon keresztül.