Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Cantarire in Zone EX
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
Cantarire in Zone EX
        Data Control ofera o gama larga de platforme pentru cantarit autovehicule, componente ale lantului de masura si indicatoare de greutate certificate ATEX pentru cantarirea in zonele cu potential exploziv (atat medii cu praf cat si gazoase).
Indicator D440 EX
        Indicatorul D440 este certificat ATEX si ofera facilitati de configurare multipla pentru utilizarea in medii EX atat gazoase cat si cu praf. D440 poate fi utilizat atat pentru cantarire simpla  cat si dubla si poate fi configurat pentru dozari mono / multicomponent sau aplicatii de umplere la greutatea prescrisa. Tastatura alfanumerica cu 18 taste ofera usurinta in operare si configurare. Unitatea este prevazuta standard cu 4 iesiri releu electromecanice, 4 intrari optoizolate si 2 canale de fibra optica bidirectionale cu transmisie seriala. Ca echipamente optionale de interfatare se pot atasa interfete analogice CL 20mA sau 0-10V.
        D440 completeaza gama Data Control de celule de sarcina din otel inox certificate ATEX si monturi pentru acestea inclusiv monturile GPAC precalibrate, Acestea sunt construite  special pentru utilizarea in aplicatile de cantarire a buncarelor si recipientilor cu costuri minime la instalare si in marea majoritate a aplicatiilor eliminand necesitatea de calibrare la fata locului.
Sisteme de cantarire in Zone cu Potential Exploziv
        Data Control furnzeaza solutii complete pentru cantarirea in zone EX inclusiv celule de sarcina certificate ATEX si indicatoare de greutate pentru utilizarea in zonele 0, 1, 20, 21 si 22. Putem de asemenea furniza platforme de cantarire auto, platforme de pardoseala sau cantare de carlig certificate ATEX. Contactati-ne pentru mai multe detalii.
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.