Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Platforme de Cantarire
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
Platforme de Cantarire
        Platformele de cantarire sunt instrumente indispensabile intr-o gama larga de domenii atat industriale cat si retail. Caracteristicile importante sunt: constructia solida, usurinta in exploatare, instalarea simpla si mentenanta redusa. Construite cu rame metalice de protectie destinate evitarii supraincarcarii, acestea sunt echipate cu sisteme de ajustare pentru aducerea la nivel a instrumentului. Datorita versatilitatii acestea pot fi folosite atat in procesul de productie cat si pe liniile de control. Greutatea este masurata de celule de cantarire OFF CENTER aprobate si verificate in constructie din aluminiu sau otel inox iar afisarea se face cu o gama larga de indicatoare si terminale.
Cantar pentru Vehicule Usoare de Transport Marfa (10t) SPF
        SPF este un sistem de cantarire pentru autovehicule usoare de transport marfa - autoutilitare - ce ofera un raport ideal intre pret si produs. Cu o capacitate maxima de 10000 kg acesta poate fi folosit in toata gama de cantarire pentru autoutilitare fiind ideal in aplicatile de livrare de marfa si in agricultura. Platforma dispune de un sistem de aducere la nivel si este confectionata din tabla de otel cu grosimea de 6 mm. Sistemul de cantarire poate fi montat atat la nivelul solului cat si suprateran cu ajutorul rampelor optionale din otel. Cele 4 celule de cantarire din otel inox cu care este echipata platforma se pot conecta la oricare indicator din gama Bilanciai. Sunt disponibile de asemenea pachete software si imprimante de tichet.
Download PDF
Platforma PRM-L (600-3000 kg) otel vopsit si celule inox
        Platformele din seria PRM-L cu o inaltime de numai 80 mm sunt caracterizate de rezistenta la supraincarcare si utilizarea in conditii grele. Sistemul de masura este reprezentat de 4 celule de sarcina din otel inox construite in grad de protectie IP 67. Disponibile si cu rama de incastrare in pardoseala pentru versiunile montate la nivelul solului; pentru cele montate suprateran, sunt disponibile ca accesoriu optional rampe de acces atasabile. Pot fi conectate la toata gama Bilanciai de indicatoare si terminale electronice. Sistemele in aceasta configuratie sunt verificate pentru tranzactii comerciale avand aplicat marcajul CE in conformitate ce Directiva Europeana 90/384 EEC.
Download PDF
Platforma LPS-X (300-1500 kg) inaltime redusa inox si celule inox
        Seria de platforme de cantarire LPS sunt platforme joase (inaltime mai mica de 40 mm) construite intr-o gama larga dimensionala, pentru utilizarea in cantarirea marfurilor generale transportate cu transpaleti. Solutia este ideala pentru industria alimentara, oferind mobilitate maxima si constructie integrala din otel inox precum si usurinta in igienizare. Platforma este echipata cu 4 celule de cantarire din otel inox in grad de protectie IP 67. Structura este monolitica, din otel inox AISI 304 si incorporeaza platforma propriu-zisa din tabla ambutisata fara utilizarea sudurii. In acest fel platforma poate fi igienizata fara efort. Incorporate in structura se gasesc 4 celule de sarcina cu picioare reglabile ce nu necesita mentenanta. Sunt disponibile rampe de acces din otel inox. Platformele din seria LPS pot fi conectate la terminalele din seria EV 2000 si seria Dialogica.
Download PDF
Platforma PMA-S (15-300 kg) inox
        Platformele de cantarire din seria PMA sunt instrumente indispensabile intr-o gama larga de domenii atat industriale cat si retail. Caracteristicile importante sunt: constructia solida, usurinta in exploatare, instalarea simpla si mentenanta redusa. Construite cu rame metalice de protectie destinate evitarii supraincarcarii, acestea sunt echipate cu sisteme de ajustare pentru aducerea la nivel a instrumentului. Datorita versatilitatii acestea pot fi folosite atat in procesul de productie cat si pe liniile de control. Greutatea este masurata de celule de cantarire OFF CENTER aprobate si verificate in constructie din aluminiu sau otel inox iar afisarea se face cu o gama larga de indicatoare si terminale.
Download PDF
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.