Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home Produse Sisteme de Umplere
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
        Masini de umplere lichide, echipament de umplere, recipienti, galeti, butoaie, bidoane si recipienti - construite in Germania.
        Indiferent de tipul de conteiner, Feige are solutia de umplere a acestuia.
        De la statii semiautomate de umplere pana la sisteme automate de umplere pentru lichide sau produse cu vascozitate crescuta combinate cu sisteme automate de stocare si depozitare, sisteme de tranport cu banda sau role si sisteme de paletizare. Tehnologia Feige poate fi folosita pentru toate aplicatiile de umplere a:
  •         Butoaie sau diferite tipuri de recipienti cu capacitati de la 5 la 300 kg
  •         Galeti, bidoane sau alte conteinere cu capacitati pana la 40 kg
  •         Recipienti de tip IBC, butoaie sau conteinere paletizate.
        O gama larga de solutii proiectate special pentru indeplinirea cerintelor de umplere gravimetrica este disponibila pentru umplerea recipientilor cu capacitati de la 1 kg pana la 3000 kg. Gradul de automatizare a sistemului poate fi stabilit de catre client incepand de la statii semiautomate pana la sisteme complet automatizate ce nu necesita interventia operatorului. De asemenea sunt disponibile sisteme complet automate de paletizare cu sau fara sisteme de transport - conveyor - sau sisteme de stocare/depozitare.
        Clientul stabileste gradul de automatizare a sistemului iar Feige furnizeaza solutia de umplere. Structura modulara a sistemelor de umplere Feige asigura configurarea optima a sistemului de umplere a lichidelor. Depinzand de cerintele clientului urmatoarele procese sunt disponibile pentru automatizare: preluare recipient inlaturare capac alimentare cu recipient pozitionare umplere etichetare inscriptionare sigilare membrana inchidere capac paletizare evacuare si stocare. Sistemele de umplere Feige ofera rutine de auto optimizare a procesului de umplere, a datelor stocate in memorie, a imprimarii precum si a conectarii si interfatarii cu sisteme PLC pentru controlul functionarii sistemului de umplere.
        Sistemele de umplere a lichidelor produse de Feige sunt de asemenea disponibile si pentru zone cu potential exploziv  (ATEX).
Sisteme Gravimetrice de Umplere Lichide - Feige
Echipamente de Umplere Butoaie si Recipienti
        O gama larga de produse special proiectate pentru indeplinirea cerintelor de umplere gravimetrica a butoaielor este disponibila. Gama include atat sisteme semiautomate cat si sisteme complet automatizate. Sunt disponibile sisteme automate, complete sau robotizate de paletizare si impachetare ca optionale pentru sistemele de umplere.
        Sistemele de umplere a butoaielor pot fi construite si in varianta de umplere cu sonda imersata, pentru lichidele care spumeaza. Sistemele de umplere cu sonda fixa sunt folosite in cazul umplerii lichidelor nespumante si sunt o solutie "cost effective". Sistemele de umplere pentru lichide spumante, ce utilizeaza o lance de umplere imersata sunt sisteme flexibile capabile sa umple aproape orice produs cu diferite viscozitati sau indici de spumare.
        Sunt disponibile sisteme ce realizeaza umplerea de la 10 la 300 kg.
Sisteme de Umplere Conteinere Paletizate
        O gama larga de produse special proiectate pentru indeplinirea cerintelor de umplere gravimetrica a butoaielor paletizate este disponibila. Gama include atat sisteme semiautomate cat si sisteme complet automatizate. Sunt disponibile sisteme automate, complete sau robotizate de paletizare si impachetare ca optionale pentru sistemele de umplere. Sistemele de umplere a butoaielor paletizate pot fi construite si in varianta de umplere cu sonda imersata, pentru lichidele care spumeaza. Sistemele de umplere cu sonda fixa sunt folosite in cazul umplerii lichidelor nespumante si sunt o solutie "cost effective". Sistemele de umplere pentru lichide spumante, ce utilizeaza o lance de umplere imersata sunt sisteme flexibile capabile sa umple aproape orice produs cu diferite viscozitati sau indici de spumare. Sunt disponibile sisteme ce realizeaza umplerea pana la 3000 kg.
Sisteme de Umplere Recipienti IBC
        O gama larga de produse special proiectate pentru indeplinirea cerintelor de umplere gravimetrica a conteinerelor IBC este disponibila. Gama include atat sisteme semiautomate cat si sisteme complet automatizate. Sunt disponibile sisteme automate, complete sau robotizate de paletizare si impachetare ca optionale pentru sistemele de umplere. Sistemele de umplere a conteinerelor IBC pot fi construite si in varianta de umplere cu sonda imersata, pentru lichidele care spumeaza. Sistemele de umplere cu sonda fixa sunt folosite in cazul umplerii lichidelor nespumante si sunt o solutie "cost effective". Sistemele de umplere pentru lichide spumante, ce utilizeaza o lance de umplere imersata sunt sisteme flexibile capabile sa umple aproape orice produs cu diferite viscozitati sau indici de spumare. Sunt disponibile sisteme de umplere pana la 3000 kg.
Sisteme de Umplere Galeti
        O gama larga de produse special proiectate pentru indeplinirea cerintelor de umplere gravimetrica a galetilor este disponibila. Gama include atat sisteme semiautomate cat si sisteme complet automatizate. Sunt disponibile sisteme automate, complete sau robotizate de paletizare si impachetare ca optionale pentru sistemele de umplere. Sistemele de umplere a galetilor pot fi construite si in varianta de umplere cu sonda imersata, pentru lichidele care spumeaza. Sistemele de umplere cu sonda fixa sunt folosite in cazul umplerii lichidelor nespumante si sunt o solutie "cost effective". Sistemele de umplere pentru lichide spumante, ce utilizeaza o lance de umplere imersata sunt sisteme flexibile capabile sa umple aproape orice produs cu diferite viscozitati sau indici de spumare. Sunt disponibile sisteme de umplere de la 1 kg pana la 30 kg sau de la 3 kg pana la 60 kg.
Sisteme de Umplere Bidoane
        O gama larga de produse special proiectate pentru indeplinirea cerintelor de umplere gravimetrica a bidoanelor este disponibila. Gama include atat sisteme semiautomate cat si sisteme complet automatizate. Sunt disponibile sisteme automate, complete sau robotizate de paletizare si impachetare ca optionale pentru sistemele de umplere. Sistemele de umplere a bidoanelor pot fi construite si in varianta de umplere cu sonda imersata, pentru lichidele care spumeaza. Sistemele de umplere cu sonda fixa sunt folosite in cazul umplerii lichidelor nespumante si sunt o solutie "cost effective". Sistemele de umplere pentru lichide spumante, ce utilizeaza o lance de umplere imersata sunt sisteme flexibile capabile sa umple aproape orice produs cu diferite viscozitati sau indici de spumare. Sunt disponibile sisteme de umplere de la 1 kg pana la 30 kg sau de la 3 kg pana la 60 kg.
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.