Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright © DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home » Produse » Cantarire in Flux »
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
Cantarire in Flux
Download PDF
        Sistemele de verificare a greutatii in fluxul de productie sunt sisteme automate destinate selectarii de produse in functie de greutate in vederea indeplinirii normelor europene in vigoare privind produsele ambalate.
        Structura este din otel inox alimentar fiind special proiectata pentru industria alimentara.
        Sunt disponibile doua versiuni: “WEIGHT CHECK” pentru verificare greutate si “WEIGHT AND METAL CHECK” pentru verificare greutate si detectie particule metalice.
Gama MARS de sisteme de control al calitatii
        Gama de sisteme de verificare a greutatii MARS este compusa din masini automate proiectate pentru selectia produselor in functie de greutatea acestora in vederea indeplinirii cerintelor impuse de normele europene privind produsele preambalate.
        Structura este fabricata din otel inox alimentar folosit obligatoriu in acest domeniu.
        Sunt disponibile doua versiuni: “WEIGHT CHECK” pentru verificare greutate si “WEIGHT AND METAL CHECK” pentru verificare greutate si detectie particule metalice.
Detector de metale digital pentru inspectia produselor preambalate
        Datorita rezistentei mari la conditiile adverse de mediu, unitatea nu este numai ultrasensibila dar si stabila, garantand verificarea conform conditiilor HACCP, efectuata eficient si total intro gama larga de domenii cu preponderenta in industria alimentara, chimica si farmaceutica.
        Sistemul poate fi folosit si pentru produse ambalate in folie de aluminiu sau metalizata datorita capacitatii sale de operare multi-frecventa. Constructia circulara a elementului de detectie ofera posibilitatea de verificare pentru produse de forma tubulara des intalnite in industie ca ambalaje pentru lichide, produse pasteurizate sau granulare.
Download PDF
SEL 410 sistem de verificare a greutatii static in linia de productie
        SEL410 este un sistem de verificare a greutatii in regim static cu un raport pret/performanta excelent, ideal pentru gama de aplicatii de verificare a produselor ambalate in cutii de carton sau containere cu greutate de pana la 60 kg. Sistemul este compus din banda transportoare motorizata, montata pe structura de cantarire, panou de automatizare si terminal de cantarire pentru presetarea valorilor admise.
        SEL410 poate monitoriza greutatea intre limite stabilite pentru a detecta valorile din afara domeniului cu ajutorul software-ului incorporat pentru cresterea productivitatii. Sistemul se poate interfata cu sisteme de automatizare rezultand un produs simplu, rapid si eficient de control.
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.