Str. 1 Mai nr. 1 OTOPENI ILFOV 075100
HOME                        PRODUSE                       SERVICII                   DOWNLOAD           ZONA REZERVATA
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control este o firma certificata ISO 9001
Data Control ofera clientilor sai nu numai produse inovative, ci si servicii complete (certificari, controlul calitatii, mentenanta preventiva). Compania produce si comercializeaza intreaga gama de componente pentru sisteme de cantarire si ale lantului de masura ce include: cantare pentru autovehicule, platforme de cantarire, celule de cantarire digitale si analogice precum si terminale si indicatoare de cantarire.

DATA CONTROL

                    CANTARE SI
                    SOLUTII DE
                    CANTARIRE
English
Romana
RO
Produse
DATA CONTROL SRL
Bine ai venit la Data Control

Noi furnizam solutii, nu scuze!
Phone: +40 (0) 21 260 06 34
Fax: +40 (0) 21 260 07 58
Email: office@data-control.ro
Data Control
Tel:        +40 (0) 21 260 06 34
Fax:       +40 (0) 21 260 07 58
Email:    office@data-control.ro

CUI: R15826532    Registrul Comertului: J23/116/2014
IBAN: RO23RNCB0065001342010001 Banca Comerciala Romana - WTC
Copyright © DATA CONTROL 2003 - 2012

Esti aici: Home » Produse » Cantarire Axe si Portabile »
Cantare Autovehicule    ·    Software Cantarire    ·    Accesorii Cantare Auto    ·    Sisteme Management Cantarire    ·    Sisteme Cantarire in  Proces    ·     Cantarire in Zone cu Potential Exploziv    ·    Indicatoare Terminale si Imprimante    ·    Service si Calibrare    ·    Balante    ·    Cantarire in Flux    ·    Cantare cu Numarare    ·    Cantare de Carlig    ·    Platforme de Cantarire    ·    Cantare pentru Stivuitor    ·    Cantarire Mobila    ·    Sisteme  de Umplere    ·    Cantarire Axe si Sisteme portabile de cantarire autovehicule    ·    Cantare de Cale Ferata    ·    Masini de Ambalat    ·    Sisteme de Monitorizare Aparatura de Laborator
Cantarire Axe Autovehicule si Sisteme Portabile de Cantarire Autovehicule
        Depasirea Masei Maxime Autorizate a autovehiculelor este o problema la nivel mondial ce costa guvernele si pana la urma platitorii de taxe si impozite milioane de dolari anual. Aceste costuri sunt generate de catre doi factori - distrugerea infrastructurii si accidentele rutiere.
        Supraincarcarea vehiculelor de transport marfa conduce la distrugerea carosabilului, podurilor si utilitatilor aflate in subteran producand o masiva reducere a perioadei de utilizare prescrisa a drumului precum si cresterea masiva a costurilor de intretinere a infrastructurii. Accidentele rutiere cauzate de supraincarcarea vehiculelor de transport marfa conduc la suprasolicitarea serviciilor de urgenta si sunt cauza principala de pierderi de vieti omenesti in traficul rutier din Romania.
        Supraincarcarea vehiculelor de transport marfa cauzeaza nu numai distrugerea infrastructurii ci si cresterea riscului de accidente rutiere grave.
Cantare pentru Determinarea Masei pe Axe a Autovehiculelor - Supaweigh®
        Un vehicul de transport marfa cu masa de 38000 kg produce aceeasi uzura a carosabilului cu cea produsa de 35000 de autoturisme. Din datele statistice rezulta ca o axa incarcata cu 18000 kg amplifica de aproximativ 40 de ori mai mult uzura partii carosabile decat o axa incarcata normal cu 8000 kg. In consecinta marea majoritate a tarilor lumii au adoptat o legislatie mai stricta pentru depistarea si sanctionarea vehiculelor supraincarcate.
        Cuantumul amenzilor si posibila pierdere a licentei de transport sunt sanctiunile de descurajare a supraincarcarii utilizate de marea majoritate a tarilor europene. Sistemele de determinare a masei axelor vehiculelor sunt standard pentru autostrazi, porturi, statii de taxare sau puncte de trecere a frontierei. Vehicule cu orice lungime sau masa pot fi cantarite in miscare in mai putin de 30 de secunde cu o acuratete mai buna de 1%.
        Supaweigh® este solutia optima pentru determinarea greutatii axelor si a masei totale a autovehiculelor. Acesta poate fi instalat cu efort si costuri minime in comparatie cu cantarele pentru autovehicule clasice.
        Pe linga determinarea masei pe axe si totale a autovehiculului Supaweigh® poate calcula ESA (Equivalent Standard Axles) pentru impunerea taxelor de circulatie sau determinarea gradului de uzura a carosabilului si duratei de viata a drumului.
        Supaweigh® poate determina masele totala si pe axa - in miscare - cu viteze de deplasare de pana la 15 km/h.
Download PDF
Sisteme Portabile de Cantarire Autovehicule - Cheklode Freeweigh®
        Cheklode® Freeweigh este un sistem wireless, complet portabil pentru determinarea statica sau dinamica a maselor axelor sau totala pentru autovehicule. Sistemul, prin constructia sa revolutionara, poate fi amplasat pe suprafete carosabile fara o amenajare speciala fiind ideal pentru agentiile de control sau pentru controlul propriu la intrarea pe drumurile publice. Produsul dispune de certificare europeana EC atat pentru modul de cantarire static cat si pentru cel in miscare. Poate fi operat conectat la reteaua de alimentare cu energie electrica sau cu ajutorul acumulatorilor incorporati.
        Majoritatea tarilor europene impun sanctiuni drastice pentru depasirea masei pe axa sau totala pentru autovehiculele de transport marfuri, amenzi ce pot depasi in unele cazuri 5000 de Euro pentru fiecare depasire. Sunt supuse sanctiunii atat depasirea masei autorizate pe axa cat si depasirea masei maxime autorizate.
        Axele supraincarcate cu 20% peste limita legala produc de 8 ori mai multe daune asupra infrastructurii decat cele incarcate corect. In unele tari mai mult de  60% din autovehicule sunt supraincarcate.
        Autovehicule cu orice lungime sau latime pot fi cantarite in mai putin de 30 de secunde. Supaweigh® si Cheklode® Freeweigh ofera solutia optima pentru transportatori si agentiile de control in trafic in vederea respectarii HG 1373/2008.
        Depasirea masei maxime autorizate a autovehiculelor de transport marfa:

  •         Creste riscul atat pentru transportator cat si pentru conducatorul auto de a primi amenzi sau de ai fi suspendata licenta de transport.
  •         Scade stabilitatea vehiculului, scade capacitatea de virare si creste distanta de franare cu consecinte dezastruoase pentru siguranta traficului.
  •         Creste uzura anvelopelor, a motorului si consumul de carburant.
  •         Este ilegala si transportatorul nu este despagubit in caz de accident.
  •         Este concurenta neloiala fata de tranportatorii care respecta legea.
Download PDF
www.data-control.ro
Data Control SRL
Multumim ca ai vizitat site-ul Data Control.

Download Video
Download Video